Flying Bull (Ningbo) Electronic Technology Co., Ltd.

E fetaui lelei mo le suau'u mamafa masini 52CP40-02 o le Duff XF95 XF105 CF85

Fa'amatalaga Puupuu:


  • OE:1785702
  • Vaega o talosaga:Fa'aoga mo Duff XF95 XF105 CF85
  • Va'aiga fua:0-2000pa
  • Fua sa'o:1%fs
  • Fa'amatalaga Oloa

    Faailoga o oloa

    Folasaga o oloa

    1. Va'aiga vevela o le mamafa sensor

     

    E masani lava, o le transmitter o le a calibrate lua vevela calibration vaega, o le tasi o le vevela galue masani ma le isi o le vevela tau taui.Ole tulaga masani ole vevela ole galuega e fa'atatau ile fua ole vevela pe a le fa'aleagaina le transmitter ile tulaga galue, ma atonu e le o'o atu ile fa'asologa o fa'atinoga o lona fa'aogaina pe a sili atu le tau o le vevela.

     

    Ole fua ole tau ole vevela ole la'ititi masani ole la'ititi ole fua ole vevela galue.O le transmitter o loʻo galue i lenei laina o le a mautinoa lava e oʻo atu i lona faʻasologa o faʻatinoga.O fesuiaiga o le vevela e aafia ai lona gaosiga mai vaega e lua, o le tasi e leai se tafe, ma le isi o le gaosiga atoa.E pei o le +/-X%/℃ o le fua atoa, +/-X%/℃ o le faitau, +/-X% o le fua atoa pe a o ese mai le vevela, ma le +/-X% o le faitau pe a oʻo i le fua o le vevela. .A aunoa ma nei taʻiala, o le a taʻitaʻia ai le le mautonu i le faʻaaogaina.O le suiga o le gaosiga o le transmitter e mafua mai i le suiga o le mamafa poʻo le suiga o le vevela?O le aafiaga o le vevela o se vaega faigata o le malamalama i le faʻaogaina o le transmitter.

     

     

    2, filifili po o le a le ituaiga voltage faʻafefe

     

    O le ituaiga o fa'ailo fa'aulu e iloa ai le ituaiga voli fa'afiafia e filifili.O le tele o fa'asalalauga fa'aoso o lo'o iai masini e fa'atonu ai le eletise, o lea e tele la latou laina eletise.O nisi transmitters ua fa'atulagaina fa'atusatusa ma mana'omia se voluma galue mautu.O le mea lea, o le voluma galue e fuafua pe faʻaaoga masini faʻatasi ma faʻatonu, ma o le eletise galue ma le tau o le faiga e tatau ona mafaufau lelei pe a filifilia transmitters.

     

    3. E te mana'omia se mea e mafai ona fesuia'i?

     

    Iloilo pe mafai e le transmitter manaʻomia ona faʻafetaui i le tele o faiga faʻaoga.E taua tele lenei mea i le lautele, aemaise lava mo oloa OEM.O le taimi lava e tuʻuina atu ai le oloa i le tagata faʻatau, o le tau o le faʻavasegaina e le tagata faʻatau e fai si tele.Afai e lelei le fesuiaiga o le oloa, e tusa lava pe suia le transmitter faʻaaogaina, o le a le afaina le aafiaga o le faiga atoa.

     

    4. E manaʻomia e le masini faʻamalosi e faʻamautu le mautu pe a uma ona galue ovataimi.

     

    O le tele o masini o le a "fefe" pe a uma le tele o galuega, o lea e tatau ai ona iloa le mautu o le transmitter aʻo leʻi faʻatau.O lenei ituaiga o galuega muamua e mafai ona faʻaitiitia ai ituaiga uma o faʻafitauli i le faʻaaogaina i le lumanaʻi.

     

    5. O le a le ituaiga fesoʻotaʻiga e faʻaogaina i le va o le masini ma isi masini eletise?

     

    E mana'omia le fa'aogaina o feso'ota'iga mamao?Afai e fa'aogaina feso'ota'iga mamao, e mana'omia le fa'aogaina o se so'oga?

     

    6. Fa'apipi'iina o masini fa'amalosi

     

    O le afifiina o le sensor e masani ona le amanaiaina e pei o lona faʻavaa, ae o le a faasolosolo malie ona faʻaalia ona vaivaiga i le faʻaaogaina i le lumanaʻi.A faʻatau le transmitter, e tatau ona tatou mafaufau i le siosiomaga galue o le sensor i le lumanaʻi, pe faʻafefea le susu, faʻafefea ona faʻapipiʻi le transmitter, pe o le ai ai se malosi malosi poʻo le vibration, ma isi.

    Ata o oloa

    272

    Fa'amatalaga a le Kamupani

    01
    1683335092787
    03
    1683336010623
    1683336267762
    06
    07

    Fa'amanuiaga a le Kamupani

    1685178165631

    Felauaiga

    08

    FAQ

    1684324296152

    oloa fa'atatau


  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Oloa Fa'atatau